Mapa de la sobirania alimentària al País Valencià

Estrenem un nou mapa per a situar projectes productius, de consum responsable, obradors compartits, mercats i recursos i organitzacions que treballen en aquesta temàtica.
Vols fer del teu consum alimentari una acció política? Has decidit participar en accions de sensibilització per la sobirania alimentària? Necessites en el teu restaurant, menjador escolar o empresa proveïdors alimentaris i vols que siguen de proximitat, agroecològics i que treballen de forma ètica? Cerques un col·lectiu a la teua comarca o municipi des d’on defensar el territori? Eres agricultora i vols conéixer i cooperar amb altres productors propers? Segur que el mapa de la sobirania alimentària del País Valencià et pot ajudar a fer totes aquestes coses i inspirar-te a moltes més. En ell es troben registrats fins al moment més de 150 projectes productius, 26 de consum responsable, 9 mercats i 29 organitzacions i recursos per a impulsar l’agroecologia i la sobirania alimentària.
El mapa ha sigut realitzat de forma col·laborativa per les entitats que formen la Plataforma per la Sobirania Alimentària i actualitza i renova el mapa que es va llançar en 2010 i que ha estat disponible en la nostra web. La necessitat de comptar amb aquest recurs va ser percebuda com a prioritària per a la Plataforma des de pràcticament els seus inicis en 2009, amb l’objectiu de facilitar el treball en xarxa i conéixer el que succeeix en el territori.
La nova versió compta amb un funcionament molt més àgil, informació actualitzada, ampliada, i un entorn visual més atractiu. Estem molt contentes d’haver comptat per a aquest treball amb Komun.org un equip col·laboratiu, multidisciplinar i autogestionat que desenvolupa eines orientades al bé comú. Els continguts del mapa estan oberts a anar actualitzant-se i ampliant-se de forma autogestionada però amb la moderació de la Plataforma, amb la finalitat d’arribar a visibilitzar totes les inicitivas que, amb el seu treball diari, es comprometen per la transformació del sistema alimentari i de la societat.

LINK AL MAPA

Gràcies a totes per fer-ho possible. Juntes, tot!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *