Inscripció VII Trobada per la Terra (23, 24 i 25 de març 2018)

Estimades amigues, estimats amics,

Amb molta il·lusió us fem arribar la convocatòria de la VII Trobada per la Terra, que es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març a Vistabella del Maestrat (Castelló).

La Trobada per la Terra és una crida oberta de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià a teixir xarxes entre les persones i col·lectius que treballem per la sobirania alimentària i l’agroecología al nostre territori. Persones que produeixen i elaboren aliments, que imaginen i posen en marxa formes de comercialització justes i properes, que formen part de col·lectius de defensa del territori o de grups d’investigació, que denuncien les opressions del sistema alimentari global i, en definitiva, que treballen per dinamitzar nous models de relacions comunitàries i amb la terra.

Visibilitzem alternatives, teixim solucions. Hem triat aquest títol perquè volem sentir la veu de projectes que amb la seua pràctica diària trenquen les lògiques capitalistes, obren nous camins i ressituen la reflexió més enllà del procés productiu: presa de decisions, cures, relacions dins i fora del projecte, temps lliure, ritmes de vida… I també volem fer nostres aquestes reflexions i repensar juntes la Plataforma per la Sobirania Alimentària. Quina plataforma volem? Com la fem possible?

Vistabella del Maestrat ens ha obert les portes per a això i molt més. Tindrem també espais de treball, de mercat i de festa, amb la proximitat del Penyagolosa. Una Trobada rural i que volem que siga, com el territori que ens acull, d’interior, per mirar els projectes per dins. 

Programa complet:

.

Podeu inscriure-us a la Trobada a través d’aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeapIr7bQpXBOn3qsf_WkGheM1U4LqZsKnTy7_vnkwJcUWzrQ/viewform

Si eres productora i el diumenge vols participar en el mercat de la terra, pots emplenar aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGUVSofaZABwlx4xC-_gevk6HWonEozAmeP924UGqGKsjCsg/viewform

Us esperem per a gaudir juntes de les meravelles de les muntanyes del Maestrat i de la bona companyia.

5 comentarios en “Inscripció VII Trobada per la Terra (23, 24 i 25 de març 2018)

  1. Queremos asistir a la trobada y el formulario de inscripción no está accesible. Nos gustaría tener informacion sobreel alojamiento de 12€ ya que vamos con 2 niños pequeños. Gracias .

    1. Hola Anna, las inscripciones cerraban el día 20. Sin embargo, eso no quiere decir que no podáis venir. Pero, el tema alojamiento, lo tendréis que gestionar por vuestra cuenta entre las casas rurales disponibles en la zona, porque ya se ha llenado todo el espacio disponible! Salut!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *