Concert Solidari Enginyeria Sense Fronteres: Aprenent del Sud per a lluitar en el Nord

Hola amigues i amics.

Des d’Enginyeria Sense Fronteres València és un plaure poder convidar-vos al concert que estem organitzant per al 16 de maig en la Sala Matisse C/Campoamor 60 (Metre Amistat linea 5, Bus L30 i L40) a València.

El motiu d’aquest concert és poder seguir compartint moments amb els nostres amig@s, soci@s i simpatitzants, alhora que donar a conèixer al públic en general els nostres Projectes de Coneixement de la Realitat (PCR). Els beneficis recaptats per la venda d’entrades aniran destinats a finançar els PCR d’enguany 2013 a Burkina Faso i Argentina.

El preu de les entrades és de 6 euros anticipada i de 8 euros en taquilla el dia del concert. Aquestes van incloses amb una consumició en la sala.

Es poden adquirir directament en la Seu d’Enginyeria Sense Fronteres (Aulari Nou d’Industrials, Planta baixa, en la UPV), cridant al telèfon 963879178 o enviant un e-mail a l’adreça tecnico.sobal@valencia.isf.es

Els PCR (Projectes de Coneixement de la Realitat) són projectes de formació on es dóna l’oportunitat a persones del nostre territori perquè puguen conèixer de primera mà a les organitzacions, moviments i projectes amb els quals ISF València porta treballant des de fa molts anys.

Durant aquests 20 anys d’existència de ISF València moltes han sigut les persones que han pogut gaudir d’aquesta iniciativa. Al seu torn aquests projectes són vitals per a nosaltres ja que ens segueixen connectant amb les nostres amigues del Sud i serveixen per a poder reforçar els llaços d’unió i avançar en els nostres projectes de cooperació que portem en marxa les múltiples parts.

Els grups musicals que vindran a compartir aquesta vetlada de Solidaritat i Justícia són Eskak al Rei i Purrquake.

A part de poder gaudir de bona música, sortejarem regals i moltes altres sorpreses…

Us esperem a totes i tots!! No t’ho perdes!

Globalitzem la lluita!! Globalitzem l’esperança!!

ISF València

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *