Curs “Diàlegs de sabers entorn a la Sobirania Alimentària”

Vos convidem a participar en aquest esforç col·lectiu que constitueix “Diàlegs de sabers entorn a la Sobirania Alimentària”, un curs nou que se celebrarà entre el 20 i el 27 de febrer en la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.
Oberta a tots els públics, aquesta iniciativa formativa et convida a dialogar des dels coneixements i experiències que atresores com a ciutadà/na, consumidor/a, investigador/a, productor/a, elaborador/a de aliments, tècnic/a, etc. Creant una mena d’Àgora, posarem al centre del debat les propostes de la Sobirania Alimentària, trencant amb la jerarquia de sabers i tendint ponts de diàleg entre els coneixements acadèmics i els tradicionals, populars i/o sorgits dels moviments socials.

PARTICIPA!!

Dades d’Inscripció:

-El cost de la matrícula és de 30 euros. Les inscripcions s’han de realitzar a través de www.fguv.org/cursos-cooperacion
-Data límit d’inscripcions: 12 de febrer. Places limitades
-Possibilitat de beques a estudiants d’universitats valencianes procedents de països empobrits, persones vinculades a organitzacions relacionades amb el tema del curs i persones aturades.
-Reconegut amb sis crèdits de lliure elecció en la UV.
-Lliurament de diploma acreditatiu assistint al 80% de les sessions.
-Més informació: info.tierraciudadana@upvnet.upv.es
-Web: http://www.uitc-edu.org/evenements/dialogos-valencia-2015.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *