Taller «Incorporació dels feminismes al moviment per la sobirania alimentària»

El proper dissabte 16 d’abril de 11.00 a 14.00  tindrà lloc en el Laboratorio de Fabricación el taller «Incorporació dels feminismes al moviment per la sobirania alimentària», facilitat per Joana G. Grenzner i organitzat per Perifèries, Acoec Ongd i la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, en l’àmbit de la VI Trobada per la Terra – 2016.

Al taller treballarem de forma dinàmica i participativa les dinàmiques de poder dins dels moviments socials: divisió sexual del treball, reproducció de rols de poder, presa de decisions, transparència i fluxes de comunicació dins de l’organització, valorització de determinades tasques no visibilitzades, com ens cuidem dins dels col·lectius, etc. Pensarem com incorporar les visions de consens, de cultura de pau, d’equitat i de diversitat en les nostres estratègies.

També es farà una introducció a conceptes bàsics de l’economia feminista i a la triple crisi (de l’economia productiva, de sostenibilitat dels treballs de cura de les persones i de sostenibilitat mediambiental) i la relacionarem amb la sobirania alimentària en les diferents baules de la cadena de producció, distribució i consum.

Joana Garcia Grenzner, experta en comunicació feminista i de moviments socials.

Ací el link per a la inscripció: http://bit.ly/1Mp4M5Q

El taller serà en valencià i les places seran limitades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *